EN   RO  CONTACT  AJUTOR
ACASA   CONTACT   AJUTOR

Telefon de contact temporar

Serviciul de telefonie fixă este temporar deranjat, iar până la refacerea conexiunii la noul sediu ne puteți contacta la următoarele numere de telefon de la Direcția de servicii pentru membri din rețeaua Vodafone: - telefon fix 0372 73 49 59; - fax 0372 87 06 67


Adresa : Str. Alexandru Constantinescu, nr. 61, sector 1, Bucureşti

Comunicat – Prețurile de transfer

 Urmare solicitărilor membrilor Camerei Consultanților Fiscali privind întocmirea și prezentarea “Dosarului prețurilor de transfer” în conformitate cu:

- art. 108 alin. (2) din Codul de procedură fiscală
și
- Ordinul Președintelui ANAF nr. 442/2016 privind cuantumul tranzacțiilor, termenele pentru întocmire, conținutul şi condițiile de solicitare a dosarului preţurilor de transfer şi procedura de ajustare/estimare a prețurilor de transfer,

Camera Consultanților Fiscali comunică următoarele:

Întocmirea Dosarului prețurilor de transfer si activitățile conexe în materia prețurilor de transfer reprezintă Servicii de consultanță fiscală.
Activitatea de consultanță fiscală este reglementată de OG nr. 71/2001 privind organizarea și exercitarea activității de consultanță fiscală, cu modificările și completările ulterioare, și de normele emise de Camera Consultanților Fiscali.

Președinte CCF
Dan Manolescu