RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

Viza de liberă practică în format electronic comunicată azi 30 martie 2021 de CCF

 

Camera Consultanților Fiscali a publicat pe site (click aici), în conformitate cu prevederile art. 7 alin. (6) și (7) din Hotărârea Consiliului superior al CCF nr. 13/2020, Lista membrilor – persoane fizice și persoane juridice – care au dreptul de desfășurare a activității de consultanță fiscală (dețin viza anuală de liberă practică), respectiv Lista membrilor – persoane fizice și persoane juridice – care nu au dreptul de desfășurare a activității de consultanță fiscală.

De asemenea, vă informăm că în cursul zilei de astăzi se transmit pe e-mail, vizele anuale de liberă practică în format electronic către toți membrii Camerei Consultanților Fiscali – persoane fizice și persoane juridice – care au acest drept.

În situația în care, în termen de 24 de ore de la postarea pe site a acestui comunicat, membrii Camerei Consultanților Fiscali cu drept de liberă practică cuprinși în listele publicate, nu primesc viza electronică pe adresa de e-mail existentă în evidența Camerei la această dată, sunt rugați să sesizeze acest lucru prin e-mail la adresa: viza@ccfiscali. ro.

Conducerea CCF

 

Postat în data de 30.03.2021, ora 18:30.