CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

                                                                  

Editura Universul Juridic : Calcule, înregistrări și interpretări contabile în fiscalitatea întreprinderii

Camera Consultanților Fiscali vă prezintă o nouă carte, publicată de Editura Universul Juridic, considerată a fi un instrument de lucru extrem de util  în activitatea de zi cu zi a consultanților fiscali.

 

 

  

 Pe baza parteneriatului încheiat cu Editura Universul Juridic, membrii Camerei Consultanților Fiscali vor beneficia (în baza numărului de carnet profesional) de un preț special la achiziționarea acestei  lucrări.

 

Preț de ofertă pentru consultanții fiscali:  57 lei (reducere 25%, preț de copertă 76 lei)

Autor :  Costel Istrate

An apariție: 2022

 

Transportul este gratuit pentru comenzile în valoare de minimum 200 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 200 de lei,  costul transportului este de 20 lei.

PENTRU PLATA RAPIDĂ ȘI EFICIENTĂ PUTEȚI ACHITA CU CARDUL ACCESAND ACEST LINK:  https://epl.ro/q/MnZkMA6HPRwcyNcgJskgDSq6l*GVjAw=

Pentru comenzile achitate cu cardul este suficient să completați formularul din link-ul de mai sus, iar pentru plata cu OP sau ramburs, vă rugăm să contactați prin e-mail sau prin telefon reprezentanții Universului Juridic, să  comunicați datele de facturare și de expediere, la următoarele date de contact:

 

E-mail:  distributie@universuljuridic.ro

Tel. 0733772220 /0213149315/ Fax. 021 3149316

Persoana de contact: Maria Stoian

Essential SSL