CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

                                                                  

Editura Universul Juridic : Codul fiscal și Codul de procedură fiscală 2022

Editura Universul Juridic împreună cu Camera Consultanților Fiscali vă prezintă o nouă ofertă privind achiziționarea instrumentelor de lucru considerate extrem de utile în activitatea de zi cu zi a profesioniștilor în domeniul fiscal.

Ediția 2022 a lucrării Codul fiscal comentat și adnotat continuă evoluția ediției anterioare, conținând atât comentariile autorului, cât și clarificări aduse de jurisprudența națională și europeană.  În completarea textului Codului, sub formă de Anexe, au fost incluse acte normative și alte informații care completează sfera de aplicare a Codului fiscal, astfel încat cititorul să fie scutit, în măsura posibilului, de efortul cercetării și actualizării acesteia. Menționam în acest context: deciziile Comisiei fiscale centrale, Catalogul mijloacelor fixe, Lista convențiilor de evitare a dublei impuneri, Decizii CJUE în domeniul impozitelor directe, extrase din regulamente europene.

Pe baza parteneriatului încheiat cu Editura Universul Juridic, membrii Camerei Consultanților Fiscali vor beneficia (în baza numărului de carnet profesional) de un preț special la achiziționarea acestor  lucrări.

PENTRU PLATA RAPIDĂ ȘI EFICIENTĂ PUTEȚI ACHITA CU CARDUL ACCESAND ACEST LINK:

https://epl.ro/q/MzBkfoLVKNpFxpqF5EGiuDxx37dQXdA=

 

PENTRU PLATA RAPIDĂ ȘI EFICIENTĂ PUTEȚI ACHITA CU CARDUL ACCESÂND ACEST LINK:

https://epl.ro/q/MzBq8K7xlq2WoOsDLEwKIw94uYbbtzM=

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei, iar pentru comenzi mai mici de 200 lei, taxa de curier este de 20 lei.

Pentru comenzi achitate cu cardul este suficient să completați formularul din link-ul de mai sus, iar pentru plata cu OP sau ramburs vă rugăm să contactați pe mail sau telefon reprezențanții Universului Juridic, la urmatoarele date de contact:

 

E-mail:  distributie@universuljuridic.ro

Tel. 0733772220 /0213149315/ Fax. 021 3149316 / Persoana de contact: Maria Stoian

 

Essential SSL