RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

 

  Comunicat

Ultimele zile pentru înscriere la examenul online de consultant fiscal 2020

Mai sunt 2 zile în care puteți depune dosarul pentru examenul de consultant fiscal sau consultant fiscal asistent!

Dosarele pot fi transmise prin curier rapid sau servicii poștale astfel încât ultima zi a expedierii să fie cel târziu data de 30 octombrie 2020, dovedită prin documentul de expediere sau ștampila poștei, după caz. 

Detalii privind condițiile și conținutul dosarului pentru consultant fiscal (click aici);      

Detalii privind condițiile și conținutul dosarului pentru consultant fiscal asistent (click aici);

Experți fiscali judiciari 2021

În vederea întocmirii şi transmiterii către Ministerul Justiției a Listei consultanților fiscali care au optat pentru efectuarea de expertize fiscale judiciare pentru anul 2021, consultanții fiscali – membri activi ai Camerei Consultanților Fiscali, care doresc să opteze pentru efectuarea de expertize fiscale judiciare, trebuie să transmită “Fișa de opțiuni” (click pentru fișier .doc sau fișier .pdf) până la data de 1 octombrie 2020.

Precizăm că aceeași procedură de înscriere trebuie urmată și de către membrii Camerei Consultanților Fiscali, care au fost înscriși în Listele pentru efectuarea de expertize fiscale judiciare în anii precedenți și doresc să efectueze astfel de expertize și în anul 2021.

 
Vă rugăm să luați în considerare faptul că, înscrierea în Lista consultanților fiscali care au optat pentru efectuarea de expertize fiscale judiciare este condiționată de îndeplinirea la zi a tuturor obligațiilor față de Camera Consultanților Fiscali (plata cotizației fixe şi variabile, depunerea declarațiilor de activitate, efectuarea orelor de pregătire profesională continuă).

Fișa de opțiuni se poate depune online la adresa de e-mail expertize.judiciare@ccfiscali.ro, direct la sediul CCF din str. Strada Alexandru Constantinescu nr 61, sectorul 1, București sau prin poștă la aceeași adresă.

Pentru orice informații suplimentare vă stăm la dispoziție la numerele de telefon:

  • 021.311.0966;
  • 0733.30.30.46 – Nicoleta Handarici.

www.ccfiscali.ro/cum-se-obtine-dreptul-de-a-efectua-expertize-fiscale-judiciare