Înscriere on-line a dosarului de examen pentru examenul de atribuire a calității de consultant fiscal,
sesiunea noiembrie 2018

(pentru inscrierea la examenul de atribuire a calității de consultant fiscal asistent folosiți fereastra corespunzătoare)

În conformitate cu Hotărârea nr. 7/2018 privind susținerea examenului de atribuire a calității de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent - sesiunea noiembrie 2018, publicată în MO nr. 806/2018:
Art. 3. - (1) Înscrierile la examen se fac în perioada 1 octombrie 2018 – 19 octombrie 2018 pe site-ul www.ccfiscali.ro și dosarele se transmit, în aceeași perioadă, prin servicii poștale cu confirmare de primire sau direct, pe adresa: str. Alecu Russo nr. 13-19, et. 4, ap. 9, sectorul 2, municipiul București.

Vă rugăm să vă înscrieţi pe site-ul nostru şi să completaţi toate formularele electronice obligatorii. Daţi click pe link-ul de mai jos pentru a vă crea un cont.

[ Am dosarul complet si doresc să mă înscriu on-line, creându-mi un cont ]

Candidaţii care și-au creat deja cont pentru sesiunea noiembrie 2018 și doresc completarea on-line în totalitate a dosarului sunt invitaţi să se autentifice mai jos .

[ Am deja cont creat şi doresc să mă autentific ]

Candidaţii care au completat integral formularele on-line vor primii informaţiile despre stadiul validării dosarului imediat ce acestea vor fi disponibile!
Vă mulţumim!