Program de formare antreprenorială și finanțare a start-up-urilor

Camera Consultanților Fiscali dorește să sprijine dezvoltarea antreprenoriatului în Regiunea Sud – Est (județele Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea, Vrancea), printr-un program de formare antreprenorială și finanțare a start-up-urilor în valoare de maxim 40 000 euro.

Prin intermediul acestui demers, Camera Consultanților Fiscali dorește să vină în întâmpinarea celor interesați de deschiderea unor afaceri, atât membrii ai organismului profesional cât și persoane din afara profesiei. În cadrul proiectului, grupul țintă este format din persoane fizice care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:

a) intenționează să înființeze o afacere nonagricolă în mediul urban;

b) își au reședința sau domiciliul în mediul rural sau în cel urban, într-unul dintre județele Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea, Vrancea.

Fiecare membru al grupului țintă va putea participa la cursurile de formare antreprenorială și va putea primi ajutor de minimis pentru înființarea unei întreprinderi și pentru implementarea unui plan de afaceri în valoare de maximum 40.000 euro.

Formularul de preînscriere poate fi completat accesând următorul link:

(https://goo.gl/forms/NHfPDoBLxaWHoyzp1)

În cazul aprobării proiectului, veți fi contactați pentru înscriere și participare la program, acesta derulându-se în perioada 2017 - 2020.