CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia - Conferința națională, eveniment online 6 noiembrie 2020

 

Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia vă invită să participați la ediția a III-a a CONFERINȚEI NAȚIONALE REPERE VECHI ȘI NOI ÎN MANAGEMENTUL ȘI FISCALITATEA ENTITĂȚILOR, eveniment care va avea loc vineri, 6 noiembrie 2020, orele 14.00-18.30, în format online.

 

Conferința se adresează în special mediului de business și profesiilor liberale,  respectiv experți contabili, auditori financiari, consultanți fiscali, consilieri juridici, avocați, judecători, masteranzi, doctoranzi  și altor categorii  preocupate de aspectele complexe ale  managementului entităților – în general și ale fiscalității – în special, în țara noastră, în context COVID- 19. Ca de obicei, vom avea ca speakeri invitați din cadrul organismelor profesionale - Camera Consultanților Fiscali din România, Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, Camera Auditorilor Financiari din România, din mediul universitar, precum și manageri de firme si practicieni de la importante case de avocatură și firme de consultanță fiscală.

Ediția din acest an a CONFERINȚEI NAȚIONALE REPERE VECHI ȘI NOI ÎN MANAGEMENTUL ȘI FISCALITATEA ENTITĂȚILOR este organizată de Facultatea de Științe Economice din cadrul  Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia în parteneriat cu SC Jidvei SRL.

Participarea la eveniment se echivalează cu 5 ore de pregătire profesională pentru membrii Camerei Consultanților Fiscali. Pentru a beneficia de acestea, vă rugăm să completați formularul de înscriere (click aici)

http://www.uab.ro/sesiuni_2020/MANAGEMENTUL/formular1-inscriere.htm

Conferința se va desfășura conform programului atașat, prin accesarea următorului link: 

https://zoom.us/j/93282988925?pwd=aytJOWUzK1lDSGNOdlE2Q1hGQ1gvUT09

Meeting ID: 932 8298 8925

Passcode: 557763

 

MODERATOR:

Conf. univ. dr. Andreea Muntean, Prorector Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

 

PROGRAM:

Cuvânt de deschidere: Conf. univ. dr. Topor DanDecan Facultatea de Științe Economice

Dr. Dan Manolescu Președinte CCF: „Provocările zilei”

Prof. univ. dr. Robert Aurelian Sova – Președinte CECCAR: „CECCAR  și reziliența economică”

Adrian Popescu – Președinte CAFR: „ Preocupările CAFR în contextul pandemiei”

Prof. univ. dr. Radu Bufan: „Despre efectele invizibile ale pandemiei asupra operatorilor economici. Propuneri de soluții”

Bastian Konzellman manager: „Modificări ale tipurilor de afaceri in context COVID – 19”

Mariana Vizoli - consultant fiscal:   „Schimbările produse în viața agenților economici de remediile rapide în materia TVA”

Lansare de carte: Tanți Anghel, Codul de procedură fiscală comentat pe articole

Pauza 15 min.

Dr. Doru Dudas - consultant fiscal, director general CCF: „Reguli antiabuz în procedura fiscală”

Av. Dr. Matei George - Leaua Damcali Deaconu Paunescu – LDDP : „Colectarea creanțelor fiscale în condițiile Pandemiei”

Av. Dr. Baco Mihai - Decanul Baroului Alba, Vicepreședinte U.N.B.R.: „Schimbări procedurale ale instanțelor de judecata în context COVID – 19”

Moldovan Nicolaie – expert fonduri europene: „ Oportunitățile de finanțare  prezente și viitoare”  

Conf. univ. dr. Andreea Muntean„Imaginea Reginei Maria în publicitate”

Dr. Zsolt Vasile Grigorut – bibliotecar la Filiala Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia : „O identitate locala de marca. Castelul Bethlen-Haller din Cetatea de Balta. Incursiune in imaginile de epoca”

 

Conf. univ. dr. Tamas Szora Attila și Conf. univ. dr. Topor Dan: „Unele aspecte critice privind acordarea ajutorului de stat in context  Covid -19”

Essential SSL