CONFERINŢA - ROLUL CONSULTANTULUI ÎN MANAGEMENT

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, organizeaza pe data de 11 noiembrie 2011 conferinta  Rolul consultantului in management

Conferinta consta in trei sesiuni interactive in care se va dezbate rolul consultantului in management in relatia sa cu institutiile financiar bancare si in relatia cu autoritatile care gestioneaza fonduri publice, subiectul onorariilor in consultanta si al eticii profesionale. Sinteza acestor sesiuni de discutii va fi distribuita tuturor participantilor la conferinta.

De asemenea, in cadrul conferintei se vor prezenta:

Standardul european pentru serviciile de consultanta in management, EN 16114: 2011, standard ce va fi lansat oficial pe 9 noiembrie 2011, la Bruxelles, in cadrul unui eveniment organizat de CEN, Comitetul European pentru Standardizare, la care a fost invitat si AMCOR.

Un rezumat al asteptarilor organizatiilor client in ceea ce priveste serviciile de consultanta in management, realizat pe baza cercetarii de piata Consultanta- Inger sau demon? derulata de AMCOR in perioada martie- aprilie 2011.

Presedintele FEACO, dl Ezio Lattanzio, invitat special al evenimentului, va prezenta tendințele existente pe piata europeana de consultanta.

Participarea la conferinta este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Evenimentul are loc in sala Le Diplomate, hotel Athenee Palace Hilton Bucuresti, incepând cu ora 9.00. (intampinarea participantilor se va face de la ora 08.30).

Pentru a confirma prezenta, va rugam sa va exprimati intentia de a participa in scris, la adresa de e-mail teodora.buga@amcor.ro sau la numarul de fax 031.817.44.81, pana vineri, 4 noiembrie.

Pentru agenda conferinţei (click aici)