FORUM DE FISCALITATE “ULTIMELE NOUTĂŢI LEGISLATIVE ÎN DOMENIUL FISCAL”

Camera Consultanţilor Fiscali organizează un Forum de fiscalitate având ca temă „Ultimele noutăţi legislative în domeniul fiscal”, vineri 28 februarie 2014, în sala Platinum Grand Ballroom – Hotel Howard Johnson Grand Plaza, Calea Dorobanților nr.5-7, sectorul 1.

Forumul de fiscalitate se adresează în egală măsură, atât consultanţilor fiscali, cât şi reprezentanţilor mediului de afaceri, şi oferă participanţilor prilejul de a se informa asupra modificărilor aduse Codului fiscal şi Codului de procedură fiscală şi de a găsi împreună cele mai bune soluţii de aplicare în practică a acestor modificări. Temele prezentate sunt susţinute de specialişti în elaborarea legislaţiei fiscale şi a celei privind procedura fiscală din Ministerul Finanţelor Publice şi de specialişti în fiscalitate din cadrul marilor firme de consultanţă fiscală.

Având convingerea că tematica propusă va trezi interesul dumneavoastră, am fi bucuroşi dacă aţi onora cu prezenţa acest eveniment, fapt ce poate fi confirmat până pe data de 26 februarie 2014 la adresa de e-mail seminar@ccfiscali.ro, sau prin fax, la numărul 0372.87.06.67.

Pentru consultanţii fiscali, participarea la acest eveniment echivalează cu 10 ore de pregătire profesională.

 

Agenda seminar

Formular de participare