FORUM DE FISCALITATE
"Taxa pe valoarea adăugată şi impozitul pe profit"

Camera Consultanţilor Fiscali organizează, în colaborare cu Şcoala Româna de Afaceri de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României, Forumul de fiscalitate având ca temă „Noutăţi legislative în domeniul TVA şi impozit pe profit”.

Evenimentul va avea loc vineri, 16 martie 2012, la Camera Comerţ şi Industrie a României, B-dul Octavian Goga, nr.2, sector 3, Bucureşti, amfiteatrul Al.I. Cuza”, et.4, tronson 2.

Forumul de fiscalitate se adresează în egală măsură, atât consultanţilor fiscali, cât şi reprezentanţilor mediului de afaceri, şi oferă participanţilor prilejul de a se informa asupra modificărilor intervenite în legislaţia aferentă TVA şi a impozitului pe profit, dar mai ales de a găsi răspunsuri la întrebările legate de aplicarea practică a acestor modificări, de la specialiştii din Ministerul Finanţelor Publice, care au contribuit direct la elaborarea legislaţiei în domeniu

Având convingerea că tematica propusă va trezi interesul dumneavoastră, am fi bucuroşi dacă aţi onora cu prezenţa acest eveniment, fapt ce poate fi confirmat până pe data de  14 martie a.c. la adresa de e-mail: seminar@ccfiscali.ro, sau prin fax, la numărul 0372870667.

În situaţia în care aţi dori să adresaţi întrebări legate de una din temele aflate în dezbatere pe agenda forumului de fiscalitate, vă rugăm să le transmiteţi până pe data de 14 martie a.c. Vor fi luate în considerare numai întrebările formulate de participanţii la forum.

Pentru consultanţii fiscali, participarea la acest eveniment echivalează cu 10 ore de pregătire profesională.


Agenda seminarului
       Formularul de participare .doc        Formularul de participare .pdf