Seminar de fiscalitate, sâmbătă 10 august 2013, Mamaia

Camera Consultanţilor Fiscali organizează în colaborare cu Ministerul Finanţelor Publice un Seminar de fiscalitate, sâmbătă 10 august 2013, în stațiunea Mamaia, Hotel Richmond, Bd. Mamaia nr. 430 C, Constanța.

Seminarul de fiscalitate se adresează în egală măsură, atât consultanţilor fiscali, cât şi reprezentanţilor mediului de afaceri, (fără a exista însă limitări privind accesul) şi oferă participanţilor prilejul de a se informa asupra modificărilor intervenite în Codul fiscal şi în Codul de procedură fiscală şi de a găsi împreună soluţii în facilitarea aplicării practice a acestor modificări.

Temele prezentate sunt susţinute de specialişti de marcă în elaborarea legislaţiei fiscale şi a celei privind procedura fiscală din Ministerul Finanţelor Publice, precum și de reprezentați ai unor societăți de prestigiu de consultanță fiscală.

Având convingerea că tematica propusă va trezi interesul dumneavoastră, am fi bucuroşi dacă aţi onora cu prezenţa acest eveniment, fapt ce poate fi confirmat până pe data de 7 august 2013, la adresa de e-mail seminar@ccfiscali.ro, sau prin fax, la numărul 0372870667.

Pentru consultanţii fiscali, participarea la acest eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională.

 

Apasa AICI pentru - Agenda seminarului

Apasa AICI pentru - Formularul de participare