CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

Anunț privind testarea portalului de raportare al ONPCSB

 

Stimați colegi,

Vă adresăm invitaţia de a participa în perioada 10.10.2023 - 06.11.2023 la testarea la nivel național a platformei de raportare online a Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor.

Vă informăm că noul portal de raportare al ONPCSB nu permite preluarea/transferarea datelor și informațiilor din vechea aplicație în noua aplicație, iar toate testările efectuate de entitățile raportoare în aceasta perioadă vor fi șterse în data de 06.11.2023.

Mai multe informaţii legate de modul de utilizare al aplicației SESTDI sunt disponibile în sistemul help online integrat. De asemenea angajaţii ONPSCB vă stau la dispozitie la adresa de email onpcsb@onpcsb.ro pentru a vă răspunde la întrebări legate de folosirea aplicației.

În aplicarea Ordinului 215/2023 al Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, începând cu data de 07.11.2023 este necesară o nouă înregistrare a entităților raportoare prevăzute la art. 5 alin. (1) din Legea nr. 129/2019, în noul portal de raportare al ONPCSB.

Link-ul de access pentru portalul ONPCSB este: https://raportari.onpcsb.ro/

Alte informații privind portalul de raportare al ONPCSB le găsiți AICI.

 

Echipa CCF

Essential SSL