Confederatia Fiscala Europeana organizeaza la Bruxelles in data de 27 martie, Forumul: “Metode pentru un viitor durabil in ceea ce priveste impozitarea”

Confederatia Fiscala Europeana organizeaza la Bruxelles in data de 27 martie, Forumul: “Metode pentru un viitor durabil in ceea ce priveste impozitarea”.

In vreme ce tarile europene se lupta cu evaziunea fiscala transfrontaliera, a venit timpul sa nu mai fie invinovatite companiile multinationale sau piata financiara, ci sa se focuseze pe un plan bine conceput pentru ca aceasta problema sa fie abordata la nivel european, cat si global. Este vital ca intrebarile potrivite sa fie abordate in scopul de a clarifica ambiguitatile sistemelor de impozitare UE si de a gasi surse alternative de venituri.

In acest sens, UE trebuie sa se alinieze cu ceilalți jucatori-cheie la nivel global pentru a pastra competitivitatea in domeniul fiscal. Prin expunerea "Planului de actiune privind erodarea bazei impozabile si manipularea profiturilor" (BEPS) emis de OECD precum si a Propunerii UE pentru impunerea unei taxe pe tranzactiile financiare, Forumul CFE din acest an va dezbate două planuri care vor avea un impact major asupra bugetelor, și, mai presus de toate , asupra întreprinderilor.

Va rugam sa gasiti (aici) Programul acestui Forum si Formularul de Inregistare care trebuie returnat pe e-mail sau pe fax pana joi, 19 martie 2014.

In cazul in care aveti nevoie de asistenta in ceea ce priveste cazarea si transportul cu avionul, va rugam sa o contactati in scris pe Cristina Ivan la e-mail: cristina.ivan@ccfiscali.ro.

Mentionam ca taxa de participare la Forum pentru consultantii fiscali inscrisi si activi in Registrul European al Consultantilor Fiscali, este redusa la 250 EURO si trebuie achitata prin transfer bancar. Detaliile financiare sunt:


KBC-Bank

Rond-Point R. Schuman 4, 1040 Brussels

IBAN BE83 7310 2178 0515,

BIC/SWIFT KREDBEBB

Daca nu sunteti inca inregistrat in Registrul Consultantilor Fiscali si doriti sa va inscrieti, puteti afla mai multe detalii accesand acest link: Inscrie-te in registrul CFE