RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

Seminar Internaţional de Fiscalitate

“FISCALITATEA ÎN MAREA BRITANIE”

INVITAŢIE


        În scopul creşterii nivelului calitativ al pregătirii profesionale a consultanţilor fiscali, astfel încât aceaştia să răspundă cerinţelor impuse de statutul României ca ţară membră a Uniunii Europene, Camera Consultanţilor Fiscali organizează în cursul anului 2009, un ciclu de seminarii, colocvii şi conferinţe, pe teme de fiscalitate internaţională.
        În acest context avem onoarea de a vă invita la lucrările celui de-al IV-lea Seminar Internaţional de Fiscalitate – “ FISCALITATEA ÎN MAREA BRITANIE” care se va desfăşura la Constanţa, în data de 29 august a.c. şi va fi susţinut de consultanti fiscali - membrii ai Confederaţiei Fiscale Europene şi specialişti în domeniul fiscal din cadrul Autorităţii Fiscale din Marea Britanie şi consultanţi fiscali din România.       
        Seminarul va constitui un bun prilej de schimb de informaţii legate de sistemul fiscal din Marea Britanie (prezentare generală a legislaţiei fiscale, regimul TVA şi impozitul pe profit) şi de particularităţi în aplicarea Convenţiei de evitare a dublei impuneri încheiată între România şi Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord – din perspectiva celor două ţări.

        Invitatul special va fi domnul Stephen Coleclough – Preşedintele Confédération Fiscale Européenne.
        Asigurându-vă de faptul că prezenţa dvs. la acest eveniment va onora Camera Consultanţilor Fiscali, aşteptăm confirmarea dvs. la adresa de e-mail seminar@ccfiscali.ro

Vă rugăm să găsiţi aici Formularul de participare-format .PDF , Formularul de participare- format .doc , Agenda seminarului şi Detalii de participare.

        In cazul in care va hotarati sa onorati invitatia de a participa la Seminarul Internaţional de Fiscalitate – “ FISCALITATEA ÎN MAREA BRITANIE” , va prezentam mai jos oferta de cazare.

        La solicitarea dvs., cazarea poate fi asigurată de urmatoarele 3 hoteluri care sunt disponibile in perioada desfasurarii seminarului:
  HOTEL RIVIERA***: 260 LEI/ DBL si 240 lei/SGL
  HOTEL MAJESTIC***+ : 270 LEI/DBL si 250 LEI/SGL
  HOTEL GOLDEN TULIP**** ( fostul Junona – Jupiter, fostul Fantasy Beach ) 300 LEI/DBL si 270 lei/ SGL

Pentru a face rezervare va rugam sa contactati Agentia Go Travel - SunMedair:
  telefon:+4021.305.99.44/55/59 / interior: 159,
  mobil: +40 732.161.535,
  www.GoTravel.ro

Persoana de contact :Monica Draghici, Events Manager,
e-mail :monica.draghici@gotravel.ro.Va asteptam !