RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

COMUNICAT - SEMINAR INTERNAŢIONAL DE FISCALITATE
TIMIŞOARA - 15 IULIE 2011


Camera Consultanţilor Fiscali din România şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează un Seminar Internaţional de Fiscalitate România-Germania.

 


Seminarul face parte din cadrul Programului de seminarii, colocvii şi conferinţe pe teme de fiscalitate internaţională organizate de Camera Consultanţilor Fiscali din România şi va avea loc în Timişoara, la Centrul Regional de Afaceri, Sala Timiş-Mureş, Bd. Eroilor de la Tisa, vineri 15 iulie 2011, orele 8:30 – 16:00.
 

Având în vedere deosebitele relaţii de prietenie şi colaborare existente între Germania şi România, precum şi faptul că Germania este un partener economic de tradiţie pentru noi, dovadă fiind numărul mare de companii cu capital german de pe piaţa românească, evenimentul din 15 iulie a.c. va reprezenta o oportunitate atât pentru oamenii de afaceri germani, care îşi desfăşoară activitatea în România, cât şi pentru mediu de afaceri autohton. 

 
Tema seminarului o constituie Sistemul fiscal din Germania şi aspectele practice privind aplicarea TVA şi a Convenţiei pentru evitarea dublei impuneri în Germania şi România.

Click aici pentru: 
              
Agendă seminar.pdf
            Formular de participare format.doc
           
Formular de participare format.pdf
           
Prezentare vorbitori.pdf