RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

SEMINAR INTERNAŢIONAL DE FISCALITATE ROMÂNIA - GERMANIA, OCTOMBRIE 2012

   

 

SEMINAR INTERNAŢIONAL DE FISCALITATE ROMÂNIA - GERMANIACamera Consultanţilor Fiscali din România şi Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania, în colaborare cu Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, au deosebita plăcere de a vă adresa invitaţia de a participa la lucrările Seminarului Internaţional de Fiscalitate România-Germania.Seminarul face parte din cadrul Programului de seminarii, colocvii şi conferinţe pe teme de fiscalitate internaţională organizate de Camera Consultanţilor Fiscali din România şi va avea loc la Cluj-Napoca, în Aula Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, str. Teodor Mihali nr.58-60, marţi 2 octombrie 2012, orele 8:30-17:00.

Având în vedere deosebitele relaţii de prietenie şi colaborare existente între Germania şi România, precum şi faptul că Germania este un partener economic de tradiţie pentru noi, dovadă fiind numărul mare de companii cu capital german de pe piaţa românească, evenimentul din 2 octombrie a.c. va reprezenta o oportunitate atât pentru oamenii de afaceri germani, care îşi desfăşoară activitatea în România, cât şi pentru mediu de afaceri autohton.

Tema seminarului o constituie Sistemul fiscal din Germania şi aspectele practice privind aplicarea Convenţiei pentru evitarea dublei impuneri în Germania şi România.

*)Taxa de participare la acest seminar este de 200 lei (TVA inclus). Înscrierile se pot face până la data de 28 septembrie 2012, prin transmiterea Formularului de participare la adresa de e-mail seminar@ccfiscali.ro, sau prin fax, la numărul 0372870667.


Dati click pentru FORMULAR DE PARTICIPARE format .PDF , format .DOC

Dati click pentru AGENDA SEMINAR format .PDF.