CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE DREPT FISCAL - ediția a IX-a, București, 25 - 26 noiembrie 2022

Facultatea de Drept a Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara și Camera Consultanților Fiscali, în parteneriat cu Editura Hamangiu, vă invită să participați la ediția a IX-a a CONFERINȚEI NAȚIONALE DE DREPT FISCAL, eveniment care va avea loc vineri, 25 noiembrie 2022 (orele 9,00-18,00) și sâmbătă, 26 noiembrie 2022 (orele 9,00-14,00) în Aula Academiei de Studii Economice – Piața Romană, nr. 6, București.

 

 

Ca în fiecare an, conferința se adresează în special juriștilor specializați în materie fiscală: avocați, judecători, consilieri juridici, dar și consultanților fiscali preocupați de aspectele juridice ale fiscalității. Moderatorii și speakerii invitați sunt magistrați specializați în contenciosul administrativ și fiscal, reprezentanți ai Ministerului Finanțelor Publice, cadre universitare, precum și practicieni de la importante case de avocatură și firme de consultanță fiscală.

Participarea la eveniment este acreditată cu 5 ore de pregătire profesională, iar pentru a beneficia de acestea, trebuie să adăugați în câmpul

“Alte observații” din Formularul de înscriere, numărul carnetului profesional.

PROGRAM DETALIAT EVENIMENT (click aici)

 FORMULAR ÎNSCRIERE EVENIMENT (click aici)

Essential SSL