RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

Formulare

 

Anul 2022

 1. Împuternicire pentru consultantul fiscal/societatea de consultanță fiscală (Anexa la Hotărârea nr. 6/2018)
 2. Cerere de Înscriere a persoanelor care au obținut calitatea de consultant fiscal în evidența Camerei Consultanților Fiscali (Anexa nr. 2 la ROF aprobat prin Hotărârea nr. 3/2017)
 3. Cerere de Înscriere a persoanelor care au obținut calitatea de consultant fiscal asistent în evidența Camerei Consultanților Fiscali (Anexa nr. 3 la ROF aprobat prin Hotărârea nr. 3/2017)
 4. Cerere de Înscriere a persoanelor provenite dintr-un stat membru al Uniunii Europene, al Spațiului Economic European sau din Confederația Elvețiană care doresc să desfășoare activitatea de consultant fiscal în România (Anexa nr. 5 la ROF aprobat prin Hotărârea nr. 3/2017)
 5. Cerere de Înscriere în evidența Camerei Consultanților Fiscali și eliberare a autorizației de funcționare a societăților de consultanță fiscală (Anexa nr. 6 la ROF aprobat prin Hotărârea nr. 3/2017)
 6. Declarație cu privire la activitatea desfășurată în anul încheiat:
  1. Anexa 1 declarație persoană fizică (Format PDF) (Format Word)
  2. Anexa 2 declarație persoană juridică (Format PDF) (Format Word)
  3. Anexa 3 declarație rectificativă (Format PDF) (Format Word)
 7.   "Fișa de opțiuni" pentru efectuarea de expertize fiscale judiciare in anul 2022 (click pentru format .DOC) sau  (format .PDF) 
  • Fișa de opțiuni se poate descărca de pe site-ul CCF și se poate depune online la adresa de e-mail expertize.judiciare@ccfiscali.ro, direct la sediul CCF din str. Strada Alexandru Constantinescu, nr 61, Sectorul 1, București, sau prin poștă la aceeași adresă.

 


 

Arhivă - Formulare

 
Essential SSL