RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

Biblioteca virtuala de cursuri online / Platforma de Forum

* Trebuie să folosiți browserul Mozilla Firefox pentru a accesa biblioteca virtuală de cursuri online a CCF, pentru ca toate funcționalitățile acesteia sa fie disponibile (descărcați GRATUIT și instalați Mozilla Firefox dând click aici

* Fiecare membru al CCF are deja creat contul pe biblioteca virtuală a CCF
* Numele de utilizator este compus astfel:
      - nume.prenume.prenume... șamd. (cratimele din numele si prenumele persoanei au fost înlocuite cu semnul punct ".")
      - diacriticele trebuie înlocuite cu caractere standard, în mod corespunzător

* Parola inițială este aceeași cu CNP-ul dumneavoastră, pentru a înlesni autentificarea inițială a membrilor pe biblioteca virtuală. Parola poate fi schimbată după prima autentificare.
Acest lucru se poate face după autentificare astfel:
      - accesând meniul : 'Panoul utilizatorului' -> 'Modificare profil' -> 'Modificare setări cont' .
* Vă rugăm să vă asigurați că adresa dumneavoastră de e-mail există în baza de date a CCF şi este actualizată, pentru a putea beneficia de toate funcționalitățile bibliotecii virtuale.
      Membrii care încă nu au comunicat adresa de email către CCF  , sau şi-au modificat-o intre timp, sunt rugați să contacteze Direcția de Servicii pentru Membri pentru actualizarea datelor de contact la: 

      - tel. 021.311.09.66,
      - email  rccf@ccfiscali.ro, office@ccfiscali.ro
      - sediul CCF.

* O condiție ca un membru CCF să poată accesa biblioteca virtuală / platforma de forum a CCF este să aibă depuse declarațiile privind activitatea depuse pentru toți anii încheiați, după caz.

* Parcurgerea unui curs arhivat în bibliotecă va fi acreditată cu același număr de ore acordat participanților la susținerea efectivă a cursurilor online. Cursurile nu se acreditează decât o singură dată indiferent de modalitatea de urmărire.

* Identificatorul pentru participanții la discuțiile din cadrul Forumului este format din numele şi prenumele persoanei respective, astfel încât identitatea fiecărui participant la discuție să fie total transparentă.

* Biblioteca virtuală / platforma de forum poate fi folosită doar de membrii Camerei Consultanților Fiscali.

IMPORTANT! După ce cursul apare cu mesajul FINALIZAT, trebuie apăsat butonul AM FINALIZAT CURSUL pentru a fi transpus în fișa dvs. (ca în tutorialul de mai jos)

Pentru probleme și întrebări legate de platforma de forum vă rugăm să scrieți pe adresa de email curs@ccfiscali.ro 


CLICK AICI PENTRU ACCESAREA BIBLIOTECII VIRTUALE / PLATFORMEI DE FORUM A CAMEREI CONSULTANȚILOR FISCALI

 

 

 

Essential SSL