RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

Înscrie-te acum în Registrul European al Consultanţilor Fiscali!

ÎNSCRIE-TE ACUM ÎN REGISTRUL EUROPEAN AL CONSULTANŢILOR FISCALI!
Accesând următoarea pagina de web http://taxadviserseurope.org/registry/register/ puteţi găsi cu usurinţă un motor European de căutare avansat pentru consultanţi fiscali calificaţi.  

 

Ce este Registrul European al Consultanţilor Fiscali?

 

Din ce în ce mai mult, companiile pregătesc proiecte internaţionale şi dezvoltă iniţiative

multinaţionale ce solicită specialişti juridici şi fiscali, nu doar din ţările lor, ci şi din restul ţărilor europene.

 

Astăzi internetul prin simplitatea lui, capacitatea de căutare şi informaţiile pe care le poate furniza, se prezintă ca instrumentul perfect pentru a putea indeplini aceste cerinţe.

 

Utilizând cea mai avansata tehnologie web, Confederaţia Fiscală Europeană a înfiinţat şi dezvoltat Registrul European al Consultanţilor Fiscali, ce întruneşte toate cerinţele oricărei persoane în căutarea unui consultant fiscal. Accesând următoarea pagina de web http://taxadviserseurope.org/registry/register/ puteţi găsi cu usurinţă un motor European de căutare avansat pentru un Consultant Fiscal Calificat.

 

De ce ar trebui să vă înscrieţi?

 

Ca şi membru al unei organizaţii afiliate CFE şi întrunind cerinţele Codului de Conduită Etică şi Profesională al CFE, figuraţi printre cei mai calificaţi consultanţi fiscali din Europa. De aceea un avantaj al Registrului îl constituie faptul că este dedicat consultanţilor ce întrunesc aceleaşi cerinte de calificare.

 

Cu siguranţă există şi alte beneficii:

Fiind un motor de căutare on-line, potenţiali clienţi din toată lumea îl pot utiliza pentru localizarea unui consultant cu abilităţile profesionale corespunzătoare. Pot căuta după nume, ţară, limbi străine cunoscute sau specializări. Dacă, spre exemplu, sunteţi expert în transfer pricing din Spania şi sunteţi vorbitor nativ de limba engleză, puteţi promova aceste aptitudini cu ajutorul Registrului pentru a atrage noi clienţi.

 

Cum vă puteţi înscrie?

 

Vă rugăm accesati următorul link http://taxadviserseurope.org/registry/register/ pentru a vă crea propriul cont. Este necesar să completaţi toate datele solicitate incluzând organizaţia corepondentă din care faceţi parte (CCF).

 

După verificarea validităţii de membru al organizaţiei şi al datelor completate, veţi putea achita taxa de înscriere în valoare de 100 EUR (la cursul BNR din ziua plăţii) în contul IBAN RO36BTRL04101202D58602XX, deschis la Banca Transilvania, Sucursala Lipscani.

În momentul efectuării plătii, vă rugăm să menţionaţi pe OP descrierea: taxa Registru CFE

 

Luând în considerare beneficiile descrise mai sus, taxa de înscriere este una foarte scăzută. Taxa inţială de înscriere este de 100 EUR (la cursul BNR din ziua plăţii), urmând apoi ca taxa anuală de prelungire a contului să fie de 50 EUR (la cursul BNR din ziua plăţii), achitaţi în contul Camerei Consultanţilor Fiscali. După achitarea taxei, CCF va activa înscrierea şi datele dumneavoastră vor figura alături de cele ale altor Consultanţi Fiscali Calificaţi.

 

 

Vă rugăm să ne contactaţi pentru orice alte informaţii suplimentare

(Cristina Drăgoi / tel 0733303039 / cristina.dragoi@ccfiscali.ro)

 

Essential SSL