RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

BusinessMark ”FINANCIAL OUTCOME” Închiderea anului financiar 2020, aspecte privind IFRS și noutăți fiscale pentru 2021 - eveniment online, 8 decembrie 2020

BusinessMark, cu sprijinul Camerei Consultanților Fiscali, are plăcerea să vă invite la evenimentul online “Financial Outcome. Închiderea anului financiar 2020, aspecte privind IFRS și noutăți fiscale pentru 2021”, ce va avea loc pe 8 decembrie 2020.

Conferința va aborda cele mai importante aspecte ce trebuie avute în vedere pentru închiderea exercițiului financiar 2020 – spețe contabile și fiscale, noutăți fiscale și reglementări contabile pentru 2021.

Printre subiectele abordate de speakerii noștri în cadrul evenimentului se regăsesc: tendințe și politici fiscale în noul context, obligațiile declarative pentru finalul anului 2020, aspecte practice de prețuri de transfer la închiderea anului financiar 2020, perspective privind inspecțiile fiscale, TVA, Directiva DAC6, ajustările de prețuri de transfer, aspecte privind reevaluarea imobilizărilor corporale la sfârșit de an, tichetele cadou și voucherele - între beneficiile de marketing și riscurile impozitării directe, raportarea non-financiară, provocări în întocmirea rapoartelor financiare de grup etc.

Participarea la eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională pentru membrii CCF.

Participarea la eveniment nu implica costuri pentru membrii Camerei Consultantilor Fiscali.

 

Program

09:30 – 11:45 Sesiune I de prezentări și dezbatere

11:45 – 12:15 Pauză

12:15 – 14:30 Sesiunea a II-a de prezentări și dezbatere

Speakeri

  • ALINA ANDREI, Partner, Cabot Transfer Pricing
  • MĂDĂLINA NICOLA, Head of Accounting & Payroll, Noerr
  • DANA LUCANU, Senior Manager , PwC România
  • IULIA BUTNARU, Transfer Pricing Partner, TaxWise
  • FLORINA PARÎNG, Senior Manager, Taxe Indirecte, EY România
  • LUISIANA DOBRINESCU, Partner, Dobrinescu Dobrev SCA
  • ALINA COPACINSCHI, Manager, PwC România

 

Pentru a va inregistra in audienta, va rugam sa completati formularul de inscriere  disponibil AICI sau pe pagina evenimentului, AICI.

În cursul zilei de 7 decembrie 2020 veți primi, pe adresa de e-mail completata în formularul de înregistrare online, detaliile de logare la eveniment.