CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

Conferința internațională "Perspective ale dreptului fiscal" și Masă rotundă cu mediul de afaceri - eveniment în format hibrid, 28 – 30 septembrie 2023

 Stimați colegi,

 

Camera Consultanților Fiscali vă recomandă și vă asigură participarea, fără taxă de înscriere, la prima ediție a Conferinței internaționale "Perspective ale dreptului fiscal" și Masă rotundă cu mediul de afaceri, un eveniment de anvergură pe teme de drept fiscal și fiscalitate, susținut de specialiști reprezentativi în domeniu din România  și din străinătate.

 

 

Evenimentul organizat de Facultatea de științe Economice din cadrul Universității “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din București și Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, în parteneriat cu Camera Consultanților Fiscali și Asociația Română de Dreptul Afacerilor se va desfășura în perioada 28 – 30 septembrie 2023, în format fizic și online, după cum urmează:

            28 - 29 septembrie 2023, în Loc. Sebeș, la Hotelul Leul de Aur din B-dul Lucian Blaga nr. 8.

            30 septembrie 2023, în Loc. Alba Iulia, la Universitatea “1 Decembrie 1918” - Sala Senatului  UAB - din str. Gabriel Bethlen nr. 5.

 

Participarea consultantilor fiscali, cu prezență fizică este asigurată în limita locurilor disponibile în sală, iar participarea în online este nelimitată.

Pentru a beneficia de 5 ore de pregătire profesională, vă rugăm să completați în formularul de înscriere, codul de membru CCF.

 

Link  înscriere eveniment:  http://conferinte.uab.ro/ccf/

Detalii și agenda evenimentului (click aici)

 

 

 

Essential SSL