CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

Înscrie-te acum în Registrul European al Consultanţilor Fiscali!

 

Accesând următoarea pagină de web http://taxadviserseurope.org/registry/register/ puteţi găsi cu ușurință un motor European de căutare avansat pentru consultanţi fiscali calificaţi.

Ce este Registrul European al Consultanţilor Fiscali?

Din ce în ce mai mult, companiile pregătesc proiecte internaţionale şi dezvoltă iniţiative multinaţionale ce solicită specialişti juridici şi fiscali, nu doar din ţările lor, ci şi din restul ţărilor europene.

Astăzi internetul prin simplitatea lui, capacitatea de căutare şi informaţiile pe care le poate furniza, se prezintă ca instrumentul perfect pentru a putea îndeplini aceste cerinţe.

Utilizând cea mai avansată tehnologie web, Confederaţia Fiscală Europeană a înfiinţat şi dezvoltat Registrul European al Consultanţilor Fiscali, ce întruneşte toate cerinţele oricărei persoane în căutarea unui consultant fiscal. Accesând următoarea pagina de web http://taxadviserseurope.org/registry/register/ puteţi găsi cu ușurință un motor European de căutare avansat pentru un Consultant Fiscal Calificat.

De ce ar trebui să vă înscrieţi?

Ca şi membru al unei organizaţii afiliate CFE şi întrunind cerinţele Codului de Conduită Etică şi Profesională al CFE, figuraţi printre cei mai calificaţi consultanţi fiscali din Europa. De aceea un avantaj al Registrului îl constituie faptul că este dedicat consultanţilor ce întrunesc aceleaşi cerințe de calificare.

Cu siguranţă există şi alte beneficii:

Fiind un motor de căutare on-line, potenţiali clienţi din toată lumea îl pot utiliza pentru localizarea unui consultant cu abilităţile profesionale corespunzătoare. Pot căuta după nume, ţară, limbi străine cunoscute sau specializări. Dacă, spre exemplu, sunteţi expert în transfer pricing din Spania şi sunteţi vorbitor nativ de limba engleză, puteţi promova aceste aptitudini cu ajutorul Registrului pentru a atrage noi clienţi.

Cum vă puteţi înscrie?

Vă rugăm accesați următorul link http://taxadviserseurope.org/registry/register/ pentru a vă crea propriul cont. Este necesar să completaţi toate datele solicitate, incluzând organizaţia corespondentă din care faceţi parte (ex. CCF).

După verificarea și confirmarea validităţii de membru al organizaţiei şi al datelor completate, veţi putea achita taxa de înscriere în valoare de 100 EUR (la cursul BNR din ziua plăţii), în contul IBAN RO36BTRL04101202D58602XX, deschis la Banca Transilvania.

În momentul efectuării plății, vă rugăm să menţionaţi pe Ordinul de Plată la descrierea plății: taxă Registru CFE.

În cazul în care, ulterior achitării taxei de înscriere, doriți să mențineți contul activat și datele dumneavoastră să figureze alături de cele ale consultanților fiscali acreditați, taxa anuală de prelungire a contului este de 50 EUR (la cursul BNR din ziua plăţii) și se achită în contul Camerei Consultanților Fiscali, IBAN RO 36 BTRL 0410 1202 D586 02XX , deschis la Banca Transilvania .

 

Vă rugăm să ne contactaţi pentru orice alte informaţii suplimentare.

Persoană de contact:

Marian Alexe

Direcția de Reprezentare și Pregătire Profesională

Tel:      +40 21.310.60.93

Fax:     +40 21.310.60.94

Mobil:  +40 746.762.653

E-mail: marian.alexe@ccfiscali.ro

 

Essential SSL